-
Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fiske...
Inbunden bok. Gullers förlag. 2009. 160 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på omslag. Namnad. Rikt illustrerad. (Hylla24)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185957033
- Titel
- Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fiskekyrka]
- Författare
- Bill Mason - Ingrid Eliasson
- Förlag
- Gullers förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gourmand World Cookbook Awards har utsett Feskekôrka till
Sveriges bästa Fisk- och skaldjursbok 2009!
Tidigt på morgonen kommer Sven Wallhult till auktionen i fiskehamnen. Det är här han förser sin affär och förenar nytta med nöje. Buden haglar när kollegor och konkurrenter slåss om makrill, kolja, röding och sjötunga.
Olle Hansson öppnar ugnsdörren, och röken strömmar ut. Inne i mörkret glöder det. Här, på Donsö rökeri, röks lax på hantverksvis i 6065 graders värme för att sedan snabbt fraktas in till Göteborg.
På Gabriels kök, en av Göteborgs populäraste fiskrestauranger, är tempot högt. Alla plattor och ugnar tas i anspråk, råvarorna hanteras med expertis, och 250 gäster om dagen får dagsfärsk fångst på tallriken.
Det är över 130 år sedan Feskekôrka etablerade sig i centrala Göteborg en spektakulär specialsaluhall byggd med inspiration från både norska stavkyrkor och gotisk tradition. Idag, med fyra fiskbutiker och två restauranger, är den ett internationellt begrepp.
I Feskekôrkas godaste berättar fiskare, fiskhandlare, fiskrökare och fiskkockar om en ovanlig och älskad plats. Här finns också en mängd aptitretande recept skapade av Ingrid Eliasson som med Feskekôrka som inspirationskälla bjuder på mat från såväl västkust som världshav, till exempel Kinesiska markulksknyten, rågpanerad sill och Saffranssoppa med sej.
Alternativa sökord: Feskekorka, Feskekyrka, Fiskekyrka, Fiskekyrkan, Feskekyrkan, Feskekörka
Gullers förlag 9789185957033 -
Frestelser & fröjder på kolonin
Inbunden bok. Votum Förlag. 1 uppl. 2011. 176 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185815517
- Titel
- Frestelser & fröjder på kolonin
- Författare
- Ingrid Eliasson - Bill Mason
- Förlag
- Votum Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 275 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 1075 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Odling, njutning,tips & recept!
Frestelser & fröjder på kolonin är en hyllning till en mycket svensk företeelse. I över hundra år har svenska stadsbor sökt vila och avkoppling i sin frodigt grönskande
- alldeles egna - koloniträdgård.
Varje kolonilott har utvecklat sin egen stil och personlighet: Några är strikt organiserade med välordnade
rader av blommande rabatter och felfria gräsmattor.
Andra är kaotiskt och ljuvligt försummade.
Men alla odlare och ägare delar kärleken till den egna täppan där de kan uttrycka sig själva och leva ut sina drömmar. Här presenteras häckar, grindar, murar, gångar, pergolan, arkader och uteplatser, dammar, bin
I sin research för denna bok har Bill Mason fotograferat
tusentals kolonistugor och trädgårdar. Hans härligt överdådiga bilder visar kolonilotter under hela säsongen - växter, grönsaker och hur ägarnas olika och personliga trädgårdsdrömmar tagit sig uttryck. Ingrid Eliasson är en erfaren och rutinerad trädgårdsmästare som odlar alla sina grönsaker själv.
Hon har skapat över 60 aptitretande och läckra recept
som är enkla att laga till där naturligtvis de egenodlade ingredienserna används.
Frestelser och fröjder på kolonin erbjuder en uppsjö av inspiration och tips för odling och utemiljö -
allt för att öka njutningen av den älskade kolonilotten!
Votum Förlag 1 9789185815517 -
Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fiske...
Inbunden bok. Gullers förlag. 2009. 160 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185957033
- Titel
- Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fiskekyrka]
- Författare
- Bill Mason - Ingrid Eliasson
- Förlag
- Gullers förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gourmand World Cookbook Awards har utsett Feskekôrka till
Sveriges bästa Fisk- och skaldjursbok 2009!
Tidigt på morgonen kommer Sven Wallhult till auktionen i fiskehamnen. Det är här han förser sin affär och förenar nytta med nöje. Buden haglar när kollegor och konkurrenter slåss om makrill, kolja, röding och sjötunga.
Olle Hansson öppnar ugnsdörren, och röken strömmar ut. Inne i mörkret glöder det. Här, på Donsö rökeri, röks lax på hantverksvis i 6065 graders värme för att sedan snabbt fraktas in till Göteborg.
På Gabriels kök, en av Göteborgs populäraste fiskrestauranger, är tempot högt. Alla plattor och ugnar tas i anspråk, råvarorna hanteras med expertis, och 250 gäster om dagen får dagsfärsk fångst på tallriken.
Det är över 130 år sedan Feskekôrka etablerade sig i centrala Göteborg en spektakulär specialsaluhall byggd med inspiration från både norska stavkyrkor och gotisk tradition. Idag, med fyra fiskbutiker och två restauranger, är den ett internationellt begrepp.
I Feskekôrkas godaste berättar fiskare, fiskhandlare, fiskrökare och fiskkockar om en ovanlig och älskad plats. Här finns också en mängd aptitretande recept skapade av Ingrid Eliasson som med Feskekôrka som inspirationskälla bjuder på mat från såväl västkust som världshav, till exempel Kinesiska markulksknyten, rågpanerad sill och Saffranssoppa med sej.
Alternativa sökord: Feskekorka, Feskekyrka, Fiskekyrka, Fiskekyrkan, Feskekyrkan, Feskekörka
Gullers förlag 9789185957033 -
Frestelser & fröjder på kolonin
Inbunden bok. Votum. 2011. 176 sidor.
Mycket gott skick. En bok om att odla och spara sina egna grönsaker att minska sitt klimatavtryck och CO2 utsläpp. Egna odlade grönsaker istället för att köpa något som rest genom halva Europa... mycket vacker bok med massor av känsla och inspiration, dessutom ett avsnitt o läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKVotum -
Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar
Inbunden bok. Gullers förlag. 2009. 160 sidor.
Mycket gott skick. Inbunden i förlagets laminerade pappband. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185957033
- Titel
- Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fiskekyrka]
- Författare
- Bill Mason - Ingrid Eliasson
- Förlag
- Gullers förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gourmand World Cookbook Awards har utsett Feskekôrka till
Sveriges bästa Fisk- och skaldjursbok 2009!
Tidigt på morgonen kommer Sven Wallhult till auktionen i fiskehamnen. Det är här han förser sin affär och förenar nytta med nöje. Buden haglar när kollegor och konkurrenter slåss om makrill, kolja, röding och sjötunga.
Olle Hansson öppnar ugnsdörren, och röken strömmar ut. Inne i mörkret glöder det. Här, på Donsö rökeri, röks lax på hantverksvis i 6065 graders värme för att sedan snabbt fraktas in till Göteborg.
På Gabriels kök, en av Göteborgs populäraste fiskrestauranger, är tempot högt. Alla plattor och ugnar tas i anspråk, råvarorna hanteras med expertis, och 250 gäster om dagen får dagsfärsk fångst på tallriken.
Det är över 130 år sedan Feskekôrka etablerade sig i centrala Göteborg en spektakulär specialsaluhall byggd med inspiration från både norska stavkyrkor och gotisk tradition. Idag, med fyra fiskbutiker och två restauranger, är den ett internationellt begrepp.
I Feskekôrkas godaste berättar fiskare, fiskhandlare, fiskrökare och fiskkockar om en ovanlig och älskad plats. Här finns också en mängd aptitretande recept skapade av Ingrid Eliasson som med Feskekôrka som inspirationskälla bjuder på mat från såväl västkust som världshav, till exempel Kinesiska markulksknyten, rågpanerad sill och Saffranssoppa med sej.
Alternativa sökord: Feskekorka, Feskekyrka, Fiskekyrka, Fiskekyrkan, Feskekyrkan, Feskekörka
Gullers förlag 9789185957033 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fisk...
Inbunden bok. Gullers förlag. 2009. 160 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185957033
- Titel
- Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fiskekyrka]
- Författare
- Bill Mason - Ingrid Eliasson
- Förlag
- Gullers förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gourmand World Cookbook Awards har utsett Feskekôrka till
Sveriges bästa Fisk- och skaldjursbok 2009!
Tidigt på morgonen kommer Sven Wallhult till auktionen i fiskehamnen. Det är här han förser sin affär och förenar nytta med nöje. Buden haglar när kollegor och konkurrenter slåss om makrill, kolja, röding och sjötunga.
Olle Hansson öppnar ugnsdörren, och röken strömmar ut. Inne i mörkret glöder det. Här, på Donsö rökeri, röks lax på hantverksvis i 6065 graders värme för att sedan snabbt fraktas in till Göteborg.
På Gabriels kök, en av Göteborgs populäraste fiskrestauranger, är tempot högt. Alla plattor och ugnar tas i anspråk, råvarorna hanteras med expertis, och 250 gäster om dagen får dagsfärsk fångst på tallriken.
Det är över 130 år sedan Feskekôrka etablerade sig i centrala Göteborg en spektakulär specialsaluhall byggd med inspiration från både norska stavkyrkor och gotisk tradition. Idag, med fyra fiskbutiker och två restauranger, är den ett internationellt begrepp.
I Feskekôrkas godaste berättar fiskare, fiskhandlare, fiskrökare och fiskkockar om en ovanlig och älskad plats. Här finns också en mängd aptitretande recept skapade av Ingrid Eliasson som med Feskekôrka som inspirationskälla bjuder på mat från såväl västkust som världshav, till exempel Kinesiska markulksknyten, rågpanerad sill och Saffranssoppa med sej.
Alternativa sökord: Feskekorka, Feskekyrka, Fiskekyrka, Fiskekyrkan, Feskekyrkan, Feskekörka
Gullers förlag 9789185957033 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153430667
- Titel
- Sötsaker från Haga
- Författare
- Eija Niskakari - Bill Mason
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sötsaker från Haga är precis vad titeln utlovar: söta bakverk - mest kakor och tårtor - som presenteras tillsammans med fantastiska miljöbilder från just Haga, som är en gammal och genuin stadsdel i Göteborg. Boken innehåller ca 30 recept på olika sorters läckerheter som tårtor, biskvier, brownies, bullar, maränger, pajer och marmelader. Recepten till bakverken är av olika svårighetsgrad, men är inte mer svåra än att personer med någon erfarenhet av bakning kan baka dessa utan problem. Varje bakverk illustreras med vackra och aptitretande bilder som får det att vattnas i munnen. Som en röd tråd genom boken löper också inbjudande miljöbilder från det kulturrika Haga. De pittoreska bilderna pryder bokens omslag, inledning och finns insprängda bland de olika recepten.
Författaren Eija Niskakari är en skicklig konditor som fram till nu drivit Tårterian, konditori och tårtbutik belägen i stadsdelen Haga i Göteborg. Sötsaker från Haga är hennes första bok. Fotograf och formgivare: Bill Mason är en erfaren formgivare som medverkat i en rad bokproduktioner, bl a för Dorling Kindersley Publishing. Han och hans familj bor och stortrivs i Haga, en känsla som han lyckas förmedla i sina stämningsfulla bilder.
Ica Bokförlag 1 9789153430667 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153430667
- Titel
- Sötsaker från Haga
- Författare
- Eija Niskakari - Bill Mason
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sötsaker från Haga är precis vad titeln utlovar: söta bakverk - mest kakor och tårtor - som presenteras tillsammans med fantastiska miljöbilder från just Haga, som är en gammal och genuin stadsdel i Göteborg. Boken innehåller ca 30 recept på olika sorters läckerheter som tårtor, biskvier, brownies, bullar, maränger, pajer och marmelader. Recepten till bakverken är av olika svårighetsgrad, men är inte mer svåra än att personer med någon erfarenhet av bakning kan baka dessa utan problem. Varje bakverk illustreras med vackra och aptitretande bilder som får det att vattnas i munnen. Som en röd tråd genom boken löper också inbjudande miljöbilder från det kulturrika Haga. De pittoreska bilderna pryder bokens omslag, inledning och finns insprängda bland de olika recepten.
Författaren Eija Niskakari är en skicklig konditor som fram till nu drivit Tårterian, konditori och tårtbutik belägen i stadsdelen Haga i Göteborg. Sötsaker från Haga är hennes första bok. Fotograf och formgivare: Bill Mason är en erfaren formgivare som medverkat i en rad bokproduktioner, bl a för Dorling Kindersley Publishing. Han och hans familj bor och stortrivs i Haga, en känsla som han lyckas förmedla i sina stämningsfulla bilder.
Ica Bokförlag 1 9789153430667 -
Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fisk...
Inbunden bok. Gullers förlag. 2009. 160 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185957033
- Titel
- Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fiskekyrka]
- Författare
- Bill Mason - Ingrid Eliasson
- Förlag
- Gullers förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gourmand World Cookbook Awards har utsett Feskekôrka till
Sveriges bästa Fisk- och skaldjursbok 2009!
Tidigt på morgonen kommer Sven Wallhult till auktionen i fiskehamnen. Det är här han förser sin affär och förenar nytta med nöje. Buden haglar när kollegor och konkurrenter slåss om makrill, kolja, röding och sjötunga.
Olle Hansson öppnar ugnsdörren, och röken strömmar ut. Inne i mörkret glöder det. Här, på Donsö rökeri, röks lax på hantverksvis i 6065 graders värme för att sedan snabbt fraktas in till Göteborg.
På Gabriels kök, en av Göteborgs populäraste fiskrestauranger, är tempot högt. Alla plattor och ugnar tas i anspråk, råvarorna hanteras med expertis, och 250 gäster om dagen får dagsfärsk fångst på tallriken.
Det är över 130 år sedan Feskekôrka etablerade sig i centrala Göteborg en spektakulär specialsaluhall byggd med inspiration från både norska stavkyrkor och gotisk tradition. Idag, med fyra fiskbutiker och två restauranger, är den ett internationellt begrepp.
I Feskekôrkas godaste berättar fiskare, fiskhandlare, fiskrökare och fiskkockar om en ovanlig och älskad plats. Här finns också en mängd aptitretande recept skapade av Ingrid Eliasson som med Feskekôrka som inspirationskälla bjuder på mat från såväl västkust som världshav, till exempel Kinesiska markulksknyten, rågpanerad sill och Saffranssoppa med sej.
Alternativa sökord: Feskekorka, Feskekyrka, Fiskekyrka, Fiskekyrkan, Feskekyrkan, Feskekörka
Gullers förlag 9789185957033 -
Sötsaker från Haga
Inbunden bok. Ica. 2008. 64 sidor.
Nära nyskick. Stadsdelen Haga blev en vändpunkt i Göteborg. Tidigare hade man rivit, skövlat och skändat stadsdelar som Landala, Oliveberg och delar av Masthugget hade demolerats på ett sätt som inte ens ett bombangrepp hade klarat. När man kom till Haga på åttitalet v läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKIca -
Stora Saluhallen : allt det goda
Inbunden bok. Votum Förlag. 2010. 160 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage.
Frukt & grönt, fågel & kött, bröd, mejeri, choklad, kryddor och ost... Ett överflöd av varor möter besökaren när han eller hon kliver in i Stora Saluhallen. Dofter från världens alla hörn blandas med stadens sorl.
Stora Saluhalle läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185815319
- Titel
- Stora Saluhallen : allt det goda
- Författare
- Ingrid Eliasson - Bill Mason
- Förlag
- Votum Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 822 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt & grönt, fågel & kött, bröd, mejeri, choklad, kryddor och ost... Ett överflöd av varor möter besökaren när han eller hon kliver in i Stora Saluhallen. Dofter från världens alla hörn blandas med stadens sorl.
Stora Saluhallen belägen mitt i hjärtat av Göteborg har en lång historia och är väl förankrad hos såväl göteborgaren som besökare från andra delar av Sverige och världen.
Redan innan invigningen av Stora Saluhallen 1889, var detta en marknadsplats med lockande utbud.
Idag trängs handlare som erbjuder en uppsjö av frestande varor, både inne i saluhallen och på torget utanför. Vill du kan du äta färdiglagat på något av alla de matställen som finns här, köpa med dig ingredienser hem eller bara inandas atmosfären
I Stora Saluhallen kryssar vi runt bland marknadsstånden, men vi beger oss också ut till många av de lokala leverantörerna, där närproducerat och kvalitet är viktiga ledord.
Återigen ger sig Bill Mason och Ingrid Eliasson ut på jakt efter allt det goda. Reportage från Saluhallen, dess odlare och leverantörer blandas med frestande recept, sammansatta av Ingrid Eliasson.
Votum Förlag 9789185815319 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153430667
- Titel
- Sötsaker från Haga
- Författare
- Eija Niskakari - Bill Mason
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sötsaker från Haga är precis vad titeln utlovar: söta bakverk - mest kakor och tårtor - som presenteras tillsammans med fantastiska miljöbilder från just Haga, som är en gammal och genuin stadsdel i Göteborg. Boken innehåller ca 30 recept på olika sorters läckerheter som tårtor, biskvier, brownies, bullar, maränger, pajer och marmelader. Recepten till bakverken är av olika svårighetsgrad, men är inte mer svåra än att personer med någon erfarenhet av bakning kan baka dessa utan problem. Varje bakverk illustreras med vackra och aptitretande bilder som får det att vattnas i munnen. Som en röd tråd genom boken löper också inbjudande miljöbilder från det kulturrika Haga. De pittoreska bilderna pryder bokens omslag, inledning och finns insprängda bland de olika recepten.
Författaren Eija Niskakari är en skicklig konditor som fram till nu drivit Tårterian, konditori och tårtbutik belägen i stadsdelen Haga i Göteborg. Sötsaker från Haga är hennes första bok. Fotograf och formgivare: Bill Mason är en erfaren formgivare som medverkat i en rad bokproduktioner, bl a för Dorling Kindersley Publishing. Han och hans familj bor och stortrivs i Haga, en känsla som han lyckas förmedla i sina stämningsfulla bilder.
Ica Bokförlag 1 9789153430667 -
Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fisk...
Inbunden bok. Gullers förlag. 1:a uppl. 2009. 160 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185957033
- Titel
- Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fiskekyrka]
- Författare
- Bill Mason - Ingrid Eliasson
- Förlag
- Gullers förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gourmand World Cookbook Awards har utsett Feskekôrka till
Sveriges bästa Fisk- och skaldjursbok 2009!
Tidigt på morgonen kommer Sven Wallhult till auktionen i fiskehamnen. Det är här han förser sin affär och förenar nytta med nöje. Buden haglar när kollegor och konkurrenter slåss om makrill, kolja, röding och sjötunga.
Olle Hansson öppnar ugnsdörren, och röken strömmar ut. Inne i mörkret glöder det. Här, på Donsö rökeri, röks lax på hantverksvis i 6065 graders värme för att sedan snabbt fraktas in till Göteborg.
På Gabriels kök, en av Göteborgs populäraste fiskrestauranger, är tempot högt. Alla plattor och ugnar tas i anspråk, råvarorna hanteras med expertis, och 250 gäster om dagen får dagsfärsk fångst på tallriken.
Det är över 130 år sedan Feskekôrka etablerade sig i centrala Göteborg en spektakulär specialsaluhall byggd med inspiration från både norska stavkyrkor och gotisk tradition. Idag, med fyra fiskbutiker och två restauranger, är den ett internationellt begrepp.
I Feskekôrkas godaste berättar fiskare, fiskhandlare, fiskrökare och fiskkockar om en ovanlig och älskad plats. Här finns också en mängd aptitretande recept skapade av Ingrid Eliasson som med Feskekôrka som inspirationskälla bjuder på mat från såväl västkust som världshav, till exempel Kinesiska markulksknyten, rågpanerad sill och Saffranssoppa med sej.
Alternativa sökord: Feskekorka, Feskekyrka, Fiskekyrka, Fiskekyrkan, Feskekyrkan, Feskekörka
Gullers förlag 1:a 9789185957033 -
FRESTELSER OCH FRÖJDER PÅ KOLONIN - Odla grön...
Inbunden bok. Votum förlag. 2011. 176 sidor.
Nära nyskick. / Nyskick. 28 x 22
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKVotum förlag -
Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fisk...
Inbunden bok. Gullers förlag. 2009. 160 sidor.
Nära nyskick. Tummade pärmar.
Sannolikt är boken oläst.
Hel och fin.
Läst ex.
Skrymmande.
Under bokstaven M.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185957033
- Titel
- Feskekôrka : fin fisk och goa gubbar - [Fiskekyrka]
- Författare
- Bill Mason - Ingrid Eliasson
- Förlag
- Gullers förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gourmand World Cookbook Awards har utsett Feskekôrka till
Sveriges bästa Fisk- och skaldjursbok 2009!
Tidigt på morgonen kommer Sven Wallhult till auktionen i fiskehamnen. Det är här han förser sin affär och förenar nytta med nöje. Buden haglar när kollegor och konkurrenter slåss om makrill, kolja, röding och sjötunga.
Olle Hansson öppnar ugnsdörren, och röken strömmar ut. Inne i mörkret glöder det. Här, på Donsö rökeri, röks lax på hantverksvis i 6065 graders värme för att sedan snabbt fraktas in till Göteborg.
På Gabriels kök, en av Göteborgs populäraste fiskrestauranger, är tempot högt. Alla plattor och ugnar tas i anspråk, råvarorna hanteras med expertis, och 250 gäster om dagen får dagsfärsk fångst på tallriken.
Det är över 130 år sedan Feskekôrka etablerade sig i centrala Göteborg en spektakulär specialsaluhall byggd med inspiration från både norska stavkyrkor och gotisk tradition. Idag, med fyra fiskbutiker och två restauranger, är den ett internationellt begrepp.
I Feskekôrkas godaste berättar fiskare, fiskhandlare, fiskrökare och fiskkockar om en ovanlig och älskad plats. Här finns också en mängd aptitretande recept skapade av Ingrid Eliasson som med Feskekôrka som inspirationskälla bjuder på mat från såväl västkust som världshav, till exempel Kinesiska markulksknyten, rågpanerad sill och Saffranssoppa med sej.
Alternativa sökord: Feskekorka, Feskekyrka, Fiskekyrka, Fiskekyrkan, Feskekyrkan, Feskekörka
Gullers förlag 9789185957033 -
Sötsaker från Haga
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 64 sidor.
Mycket gott skick. Varsamt läst. Lätt slitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153430667
- Titel
- Sötsaker från Haga
- Författare
- Eija Niskakari - Bill Mason
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sötsaker från Haga är precis vad titeln utlovar: söta bakverk - mest kakor och tårtor - som presenteras tillsammans med fantastiska miljöbilder från just Haga, som är en gammal och genuin stadsdel i Göteborg. Boken innehåller ca 30 recept på olika sorters läckerheter som tårtor, biskvier, brownies, bullar, maränger, pajer och marmelader. Recepten till bakverken är av olika svårighetsgrad, men är inte mer svåra än att personer med någon erfarenhet av bakning kan baka dessa utan problem. Varje bakverk illustreras med vackra och aptitretande bilder som får det att vattnas i munnen. Som en röd tråd genom boken löper också inbjudande miljöbilder från det kulturrika Haga. De pittoreska bilderna pryder bokens omslag, inledning och finns insprängda bland de olika recepten.
Författaren Eija Niskakari är en skicklig konditor som fram till nu drivit Tårterian, konditori och tårtbutik belägen i stadsdelen Haga i Göteborg. Sötsaker från Haga är hennes första bok. Fotograf och formgivare: Bill Mason är en erfaren formgivare som medverkat i en rad bokproduktioner, bl a för Dorling Kindersley Publishing. Han och hans familj bor och stortrivs i Haga, en känsla som han lyckas förmedla i sina stämningsfulla bilder.
Ica Bokförlag 1 9789153430667 -
Alt det goda stora saluhallen
Inbunden bok. Votum. 2010. 160 sidor.
Nära nyskick. Bok i presentskick stora saluhallen mitt emot Kopparmärra i Göteborg är ett mattempel med få motstycken en bok om alla handlare och alla läckerheter som bjuds it till hugade spekulanter! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKVotum -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153430667
- Titel
- Sötsaker från Haga
- Författare
- Eija Niskakari - Bill Mason
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sötsaker från Haga är precis vad titeln utlovar: söta bakverk - mest kakor och tårtor - som presenteras tillsammans med fantastiska miljöbilder från just Haga, som är en gammal och genuin stadsdel i Göteborg. Boken innehåller ca 30 recept på olika sorters läckerheter som tårtor, biskvier, brownies, bullar, maränger, pajer och marmelader. Recepten till bakverken är av olika svårighetsgrad, men är inte mer svåra än att personer med någon erfarenhet av bakning kan baka dessa utan problem. Varje bakverk illustreras med vackra och aptitretande bilder som får det att vattnas i munnen. Som en röd tråd genom boken löper också inbjudande miljöbilder från det kulturrika Haga. De pittoreska bilderna pryder bokens omslag, inledning och finns insprängda bland de olika recepten.
Författaren Eija Niskakari är en skicklig konditor som fram till nu drivit Tårterian, konditori och tårtbutik belägen i stadsdelen Haga i Göteborg. Sötsaker från Haga är hennes första bok. Fotograf och formgivare: Bill Mason är en erfaren formgivare som medverkat i en rad bokproduktioner, bl a för Dorling Kindersley Publishing. Han och hans familj bor och stortrivs i Haga, en känsla som han lyckas förmedla i sina stämningsfulla bilder.
Ica Bokförlag 1 9789153430667 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153430711
- Titel
- A taste of Haga
- Författare
- Eija Niskakari - Bill Mason
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Engelskspråkig version av boken.
Sötsaker från Haga är precis vad titeln utlovar: söta bakverk - mest kakor och tårtor - som presenteras tillsammans med fantastiska miljöbilder från just Haga, som är en gammal och genuin stadsdel i Göteborg. Boken innehåller ca 30 recept på olika sorters läckerheter som tårtor, biskvier, brownies, bullar, maränger, pajer och marmelader. Recepten till bakverken är av olika svårighetsgrad, men är inte mer svåra än att personer med någon erfarenhet av bakning kan baka dessa utan problem. Varje bakverk illustreras med vackra och aptitretande bilder som får det att vattnas i munnen. Som en röd tråd genom boken löper också inbjudande miljöbilder från det kulturrika Haga. De pittoreska bilderna pryder bokens omslag, inledning och finns insprängda bland de olika recepten.
Författaren Eija Niskakari är en skicklig konditor som fram till nu drivit Tårterian, konditori och tårtbutik belägen i stadsdelen Haga i Göteborg. Sötsaker från Haga är hennes första bok. Fotograf och formgivare: Bill Mason är en erfaren formgivare som medverkat i en rad bokproduktioner, bl a för Dorling Kindersley Publishing. Han och hans familj bor och stortrivs i Haga, en känsla som han lyckas förmedla i sina stämningsfulla bilder.
Ica Bokförlag 9789153430711 -
Frestelser & fröjder på kolonin
Inbunden bok. Votum Förlag. 1 uppl. 2011. 176 sidor.
Nära nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185815517
- Titel
- Frestelser & fröjder på kolonin
- Författare
- Ingrid Eliasson - Bill Mason
- Förlag
- Votum Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 275 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 1075 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Odling, njutning,tips & recept!
Frestelser & fröjder på kolonin är en hyllning till en mycket svensk företeelse. I över hundra år har svenska stadsbor sökt vila och avkoppling i sin frodigt grönskande
- alldeles egna - koloniträdgård.
Varje kolonilott har utvecklat sin egen stil och personlighet: Några är strikt organiserade med välordnade
rader av blommande rabatter och felfria gräsmattor.
Andra är kaotiskt och ljuvligt försummade.
Men alla odlare och ägare delar kärleken till den egna täppan där de kan uttrycka sig själva och leva ut sina drömmar. Här presenteras häckar, grindar, murar, gångar, pergolan, arkader och uteplatser, dammar, bin
I sin research för denna bok har Bill Mason fotograferat
tusentals kolonistugor och trädgårdar. Hans härligt överdådiga bilder visar kolonilotter under hela säsongen - växter, grönsaker och hur ägarnas olika och personliga trädgårdsdrömmar tagit sig uttryck. Ingrid Eliasson är en erfaren och rutinerad trädgårdsmästare som odlar alla sina grönsaker själv.
Hon har skapat över 60 aptitretande och läckra recept
som är enkla att laga till där naturligtvis de egenodlade ingredienserna används.
Frestelser och fröjder på kolonin erbjuder en uppsjö av inspiration och tips för odling och utemiljö -
allt för att öka njutningen av den älskade kolonilotten!
Votum Förlag 1 9789185815517 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153430711
- Titel
- A taste of Haga
- Författare
- Eija Niskakari - Bill Mason
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Engelskspråkig version av boken.
Sötsaker från Haga är precis vad titeln utlovar: söta bakverk - mest kakor och tårtor - som presenteras tillsammans med fantastiska miljöbilder från just Haga, som är en gammal och genuin stadsdel i Göteborg. Boken innehåller ca 30 recept på olika sorters läckerheter som tårtor, biskvier, brownies, bullar, maränger, pajer och marmelader. Recepten till bakverken är av olika svårighetsgrad, men är inte mer svåra än att personer med någon erfarenhet av bakning kan baka dessa utan problem. Varje bakverk illustreras med vackra och aptitretande bilder som får det att vattnas i munnen. Som en röd tråd genom boken löper också inbjudande miljöbilder från det kulturrika Haga. De pittoreska bilderna pryder bokens omslag, inledning och finns insprängda bland de olika recepten.
Författaren Eija Niskakari är en skicklig konditor som fram till nu drivit Tårterian, konditori och tårtbutik belägen i stadsdelen Haga i Göteborg. Sötsaker från Haga är hennes första bok. Fotograf och formgivare: Bill Mason är en erfaren formgivare som medverkat i en rad bokproduktioner, bl a för Dorling Kindersley Publishing. Han och hans familj bor och stortrivs i Haga, en känsla som han lyckas förmedla i sina stämningsfulla bilder.
Ica Bokförlag 9789153430711 -
Stora Saluhallen : allt det goda
Inbunden bok. Votum Förlag. 2010. 160 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 20x26 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185815319
- Titel
- Stora Saluhallen : allt det goda
- Författare
- Ingrid Eliasson - Bill Mason
- Förlag
- Votum Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 822 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt & grönt, fågel & kött, bröd, mejeri, choklad, kryddor och ost... Ett överflöd av varor möter besökaren när han eller hon kliver in i Stora Saluhallen. Dofter från världens alla hörn blandas med stadens sorl.
Stora Saluhallen belägen mitt i hjärtat av Göteborg har en lång historia och är väl förankrad hos såväl göteborgaren som besökare från andra delar av Sverige och världen.
Redan innan invigningen av Stora Saluhallen 1889, var detta en marknadsplats med lockande utbud.
Idag trängs handlare som erbjuder en uppsjö av frestande varor, både inne i saluhallen och på torget utanför. Vill du kan du äta färdiglagat på något av alla de matställen som finns här, köpa med dig ingredienser hem eller bara inandas atmosfären
I Stora Saluhallen kryssar vi runt bland marknadsstånden, men vi beger oss också ut till många av de lokala leverantörerna, där närproducerat och kvalitet är viktiga ledord.
Återigen ger sig Bill Mason och Ingrid Eliasson ut på jakt efter allt det goda. Reportage från Saluhallen, dess odlare och leverantörer blandas med frestande recept, sammansatta av Ingrid Eliasson.
Votum Förlag 9789185815319 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185815319
- Titel
- Stora Saluhallen : allt det goda
- Författare
- Ingrid Eliasson - Bill Mason
- Förlag
- Votum Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 822 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt & grönt, fågel & kött, bröd, mejeri, choklad, kryddor och ost... Ett överflöd av varor möter besökaren när han eller hon kliver in i Stora Saluhallen. Dofter från världens alla hörn blandas med stadens sorl.
Stora Saluhallen belägen mitt i hjärtat av Göteborg har en lång historia och är väl förankrad hos såväl göteborgaren som besökare från andra delar av Sverige och världen.
Redan innan invigningen av Stora Saluhallen 1889, var detta en marknadsplats med lockande utbud.
Idag trängs handlare som erbjuder en uppsjö av frestande varor, både inne i saluhallen och på torget utanför. Vill du kan du äta färdiglagat på något av alla de matställen som finns här, köpa med dig ingredienser hem eller bara inandas atmosfären
I Stora Saluhallen kryssar vi runt bland marknadsstånden, men vi beger oss också ut till många av de lokala leverantörerna, där närproducerat och kvalitet är viktiga ledord.
Återigen ger sig Bill Mason och Ingrid Eliasson ut på jakt efter allt det goda. Reportage från Saluhallen, dess odlare och leverantörer blandas med frestande recept, sammansatta av Ingrid Eliasson.
Votum Förlag 9789185815319 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153430711
- Titel
- A taste of Haga
- Författare
- Eija Niskakari - Bill Mason
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Engelskspråkig version av boken.
Sötsaker från Haga är precis vad titeln utlovar: söta bakverk - mest kakor och tårtor - som presenteras tillsammans med fantastiska miljöbilder från just Haga, som är en gammal och genuin stadsdel i Göteborg. Boken innehåller ca 30 recept på olika sorters läckerheter som tårtor, biskvier, brownies, bullar, maränger, pajer och marmelader. Recepten till bakverken är av olika svårighetsgrad, men är inte mer svåra än att personer med någon erfarenhet av bakning kan baka dessa utan problem. Varje bakverk illustreras med vackra och aptitretande bilder som får det att vattnas i munnen. Som en röd tråd genom boken löper också inbjudande miljöbilder från det kulturrika Haga. De pittoreska bilderna pryder bokens omslag, inledning och finns insprängda bland de olika recepten.
Författaren Eija Niskakari är en skicklig konditor som fram till nu drivit Tårterian, konditori och tårtbutik belägen i stadsdelen Haga i Göteborg. Sötsaker från Haga är hennes första bok. Fotograf och formgivare: Bill Mason är en erfaren formgivare som medverkat i en rad bokproduktioner, bl a för Dorling Kindersley Publishing. Han och hans familj bor och stortrivs i Haga, en känsla som han lyckas förmedla i sina stämningsfulla bilder.
Ica Bokförlag 9789153430711 -
Café Göteborg : recept och guide till 39 café...
Förlagsny inbunden bok. Isaberg förlag AB. 1 uppl. 2015. 160 sidor.
Är du en riktig fikanörd och vill veta mer om Göteborgs
caféer? Då är det här boken för dig. I Café Göteborg står allt du behöver veta om de trendigaste,trevligaste och mysigaste fiken i staden.
Boken guidar dig till allt från klassiska arbetarfik till
he läs mer … läs merDirekt från förlagetInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176949245
- Titel
- Café Göteborg : recept och guide till 39 caféer
- Författare
- Lindberg, Amanda
- Förlag
- Isaberg förlag AB
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 800 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du en riktig fikanörd och vill veta mer om Göteborgs
caféer? Då är det här boken för dig. I Café Göteborg står allt du behöver veta om de trendigaste,trevligaste och mysigaste fiken i staden.
Boken guidar dig till allt från klassiska arbetarfik till
heta espressobarer och anrika salonger. Med både
bilder och ord blandas fakta om fiken med kuriosa
och berättelser om människorna bakom disken.
Och alla delar de med sig av ett av sina godaste
recept. Eller vad sägs om Rosenkaféets klassiska
köttbullar, cheesecake från prisade Café Biscotti
eller en enkel – men ack så smarrig – ”sillamacka”
från Bengans Fik?
Vare sig du är gammal eller ung, om du vill ha en
klassisk fika eller föredrar ett mer trendigt alternativ
med lokalproducerad lunch har Café Göteborg
någonting för dig. Den tar dig med till flera olika stadsdelar och plockar fram det bästa ur Göteborgs
stora och varierade caféutbud. Kanske hittar du ett nytt favoritställe eller lär dig något mer om ditt
stammisfik?
Kort och gott: Café Göteborg är en bok för dig som älskar att ta en fika.
Isaberg förlag AB 1 9789176949245 -
Sötsaker från Haga
Inbunden bok. Ica bokförlag. 2008. 64 sidor.
Mycket gott skick. Stadsdelen Haga var en rätt nerkörd stadsdel under många årtionden, en stadsdel med mycken fattigdom. I slutet på åttiotalet började man att renovera, detta var i Göteborg ett nytt grepp där man normalt rev och byggde nytt med katastrofala resultat. Haga läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKIca bokförlag -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153430711
- Titel
- A taste of Haga
- Författare
- Eija Niskakari - Bill Mason
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Engelskspråkig version av boken.
Sötsaker från Haga är precis vad titeln utlovar: söta bakverk - mest kakor och tårtor - som presenteras tillsammans med fantastiska miljöbilder från just Haga, som är en gammal och genuin stadsdel i Göteborg. Boken innehåller ca 30 recept på olika sorters läckerheter som tårtor, biskvier, brownies, bullar, maränger, pajer och marmelader. Recepten till bakverken är av olika svårighetsgrad, men är inte mer svåra än att personer med någon erfarenhet av bakning kan baka dessa utan problem. Varje bakverk illustreras med vackra och aptitretande bilder som får det att vattnas i munnen. Som en röd tråd genom boken löper också inbjudande miljöbilder från det kulturrika Haga. De pittoreska bilderna pryder bokens omslag, inledning och finns insprängda bland de olika recepten.
Författaren Eija Niskakari är en skicklig konditor som fram till nu drivit Tårterian, konditori och tårtbutik belägen i stadsdelen Haga i Göteborg. Sötsaker från Haga är hennes första bok. Fotograf och formgivare: Bill Mason är en erfaren formgivare som medverkat i en rad bokproduktioner, bl a för Dorling Kindersley Publishing. Han och hans familj bor och stortrivs i Haga, en känsla som han lyckas förmedla i sina stämningsfulla bilder.
Ica Bokförlag 9789153430711 -
Stora Saluhallen : allt det goda
Inbunden bok. Votum Förlag. 2010. 160 sidor.
Nära nyskick. I Stora Saluhallen kryssar vi runt bland marknadsstånden, men vi beger oss också ut till många av de lokala leverantörerna, där närproducerat och kvalitet är viktiga ledord.
Parallellt med arbetet kring boken Feskekôrka började han och hustrun Ingrid a läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185815319
- Titel
- Stora Saluhallen : allt det goda
- Författare
- Ingrid Eliasson - Bill Mason
- Förlag
- Votum Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 822 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frukt & grönt, fågel & kött, bröd, mejeri, choklad, kryddor och ost... Ett överflöd av varor möter besökaren när han eller hon kliver in i Stora Saluhallen. Dofter från världens alla hörn blandas med stadens sorl.
Stora Saluhallen belägen mitt i hjärtat av Göteborg har en lång historia och är väl förankrad hos såväl göteborgaren som besökare från andra delar av Sverige och världen.
Redan innan invigningen av Stora Saluhallen 1889, var detta en marknadsplats med lockande utbud.
Idag trängs handlare som erbjuder en uppsjö av frestande varor, både inne i saluhallen och på torget utanför. Vill du kan du äta färdiglagat på något av alla de matställen som finns här, köpa med dig ingredienser hem eller bara inandas atmosfären
I Stora Saluhallen kryssar vi runt bland marknadsstånden, men vi beger oss också ut till många av de lokala leverantörerna, där närproducerat och kvalitet är viktiga ledord.
Återigen ger sig Bill Mason och Ingrid Eliasson ut på jakt efter allt det goda. Reportage från Saluhallen, dess odlare och leverantörer blandas med frestande recept, sammansatta av Ingrid Eliasson.
Votum Förlag 9789185815319 -
Sötsaker från Haga
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 64 sidor.
Nära nyskick. Illustr. - Haga, stadsdel i Göteborg
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153430667
- Titel
- Sötsaker från Haga
- Författare
- Eija Niskakari - Bill Mason
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sötsaker från Haga är precis vad titeln utlovar: söta bakverk - mest kakor och tårtor - som presenteras tillsammans med fantastiska miljöbilder från just Haga, som är en gammal och genuin stadsdel i Göteborg. Boken innehåller ca 30 recept på olika sorters läckerheter som tårtor, biskvier, brownies, bullar, maränger, pajer och marmelader. Recepten till bakverken är av olika svårighetsgrad, men är inte mer svåra än att personer med någon erfarenhet av bakning kan baka dessa utan problem. Varje bakverk illustreras med vackra och aptitretande bilder som får det att vattnas i munnen. Som en röd tråd genom boken löper också inbjudande miljöbilder från det kulturrika Haga. De pittoreska bilderna pryder bokens omslag, inledning och finns insprängda bland de olika recepten.
Författaren Eija Niskakari är en skicklig konditor som fram till nu drivit Tårterian, konditori och tårtbutik belägen i stadsdelen Haga i Göteborg. Sötsaker från Haga är hennes första bok. Fotograf och formgivare: Bill Mason är en erfaren formgivare som medverkat i en rad bokproduktioner, bl a för Dorling Kindersley Publishing. Han och hans familj bor och stortrivs i Haga, en känsla som han lyckas förmedla i sina stämningsfulla bilder.
Ica Bokförlag 1 9789153430667
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn